Social media specialist

Succes met social media.

Ben jij de trotse bezitter van een eigen bedrijf? Directeur of directrice van een onderneming die de potentie heeft om te groeien of dat al doet? Wil je aan de wereld laten zien wat je in huis hebt. Natuurlijk denk je na over hoe je klanten naar je winkel trekt. En ja, je weet dat je jezelf zichtbaar moet maken. Weet je ook hoe? Misschien heb je geen idee hoe je je product op de kaart zet. Ben je er niet goed in. Heb je er een hekel aan. Of ontbreekt het je simpelweg aan de tijd of energie om je te verdiepen in een materie die niet de jouwe is.

Social media plan door BuildSocial
Social media plan

Samenwerken

BuildSocial: Social media specialist.

Marketing, dat is ons vak. Een vak apart. Wij zijn door ervaring steeds meer bedreven geraakt in het vinden en aanspreken van de juiste doelgroep, het boosten van de naamsbekendheid van een bedrijf en het werven van klanten, influencers en zonodig ook werknemers. We gebruiken snelheid en interactie met jouw potentiële klanten om jouw onderneming een gezicht te geven. En omdat wij er ronduit voor uitkomen goed te zijn in ons vak durven we onszelf social media specialist te noemen.

Social media specialist voor verschillende kanalen

Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

Reclame maken doe je anno 2022 vooral via social media. Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld van beïnvloeding. Waar we op LinkedIn vertrouwen voor vakgebonden wetenswaardigheden, is Pinterest hét kanaal voor huis-, tuin- en keukeninformatie. Weet je dat Pinterest snel groeit en posts veel langer vasthoudt dan andere platforms? Facebook is het meest populair en telt daarom het grootste aantal potentiële klanten; Instagram doet het juist goed als de content meer visueel is dan tekstueel.

Kickstart jouw campagnes

Gratis analyse door onze social media specialisten.

Benieuwd hoe jouw bedrijf scoort in social media ? Wij nodigen je uit BuildSocial een analyse te laten uitvoeren om te ontdekken hoe het is gesteld met jouw bedrijfspagina en social media accounts. Die analyse is gratis en vrijblijvend.

Hoe het werkt

Wij leggen het uit.

Onze samenwerking start met een intake met jouw eigen specialist. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, richten we ons op één of meerdere platforms. We maken een plan, leggen afspraken vast en koppelen de specialist aan jouw account(s), zodat de specialist zich kan gedragen alsof jij het bent die zich op het medium begeeft. De specialist verzamelt informatie: content, video’s, foto’s, vacatures: alles wat jij kan aanleveren om het verkeer op social media te doen toenemen.

 

Vanaf dat moment start ons beheer. De specialist zet alle content in de wacht en zorgt voor een flow van posts op de juiste momenten. Het enige dat jij nog maar hoeft te doen is de specialist via Whatsapp van input blijven voorzien: foto’s of video’s van nieuwe producten, verhalen over successen of spannende vooruitzichten, een vacaturetekst of gewoon interessante content waar de klant zijn voordeel mee kan doen. De specialist doet de rest. Simpel. Interesse? Neem contact op met onze social media specialist. We plannen een afspraak en starten daarna zo snel mogelijk.

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?