Samen bouwen met BuildSocial

Hoe het werkt.

Bedrijven laten doen waar zij echt gelukkig van worden: het realiseren van dromen voor hun klanten. Om de maximale focus te behouden, ontzorgt BuildSocial bedrijven in het up to date houden van hun sociale media kanalen. Maar, hoe gaat dat in zijn werk?

hoe het werkt
adverteren instagram nederland

Stap 1

Kies een oplossing welke bij jou past.

Afhankelijk van de hoeveelheid sociale media kanalen waar jouw bedrijf actief op is, kun je een oplossing kiezen welke het beste aansluit bij jou. Er is de mogelijkheid om al te starten vanaf één social media kanaal. Indien jij meer kanalen wilt laten beheren, dan kan dat momenteel al tot vier verschillende platformen.

Stap 2

Intake met onze specialist.

Wanneer er een oplossing is gekozen, zal er binnen één werkdag contact met jou opgenomen worden door één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek zullen voorkeuren besproken worden, zodat onze specialisten precies weten hoe jij jouw berichten het liefst ingericht ziet. Denk aan de vorm van aanspreken (u/jij), maar wellicht ook dagen waarop jij het liefst berichten gepost ziet worden. Er wordt eveneens een koppeling gemaakt met jouw sociale kanaal of kanalen, zodat wij met een gerust hart berichten kunnen posten.

Stap 3

Bereik genereren met social media

Voorbereiden

Op basis van jouw eventuele voorkeuren en de input van onze experts zullen er vanaf nu berichten worden klaargemaakt. Er zullen tijdig posts voorbereid worden en afhankelijk van het kanaal wordt de best practises ingezet. Immers heeft ieder kanaal een eigen aandachtspunten en kansen, maar daar weten onze specialisten als geen ander raad mee!

Plannen

De berichten worden gepland is onze professionele software, zodat te allen tijde er meerdere berichten klaar staan. Op deze wijze ben jij er van verzekerd dat er een constante flow op jouw social media profiel aanwezig is

Posten

Op de juiste momenten worden de berichten gepost op jouw sociale media! Zonder zorgen, zoals je van ons gewend bent.

Tip: met onze ‘meekijken’-module kun jij de berichten voor livegang eerst goedkeuren voordat ze geplaatst wordt. Prettig als jij een beetje extra grip fijn vindt.

Stap 4

Input met korte lijntjes.

Nu jij nog meer focus hebt op het uit laten komen van dromen, begrijpen we dat jij maar wat graag met trots jouw werkt wilt delen. Iedereen mag immers zien wat jij allemaal voor elkaar weten te boksen! Input kan eenvoudig via WhatsApp met onze specialisten gedeeld worden. Zo sta jij direct in contact, zijn er korte lijntjes en kunnen eenvoudig projectfoto’s, tekstjes of ideeën gedeeld worden met jouw BuildSocial-specialist.

BuildSocial zorgt voor het onderhoud van all jouw sociale media. Eigen input? Dat kan! Upload jouw foto naar ons en wij doen de rest.

hoe het werkt

Start met bouwen

Enthousiast over onze aanpak?

Wanneer bovenstaande stappen aansluiten bij jouw wensen, dan kunnen we onze samenwerking starten!

Onze ‘why’

Waarom we dit doen.

Dromen, we hebben ze allemaal. Jij hebt deze ook. Dromen over het enthousiasmeren van potentiële klanten door middel van goed beheerde sociale media kanalen, dat hebben wij! Tegelijkertijd ondernemers of marketeers de kans bieden om meer tijd en focus te hebben op het laten uitkomen dromen van jullie klanten?

Dan is de cirkel in onze opinie rond. Daarom neemt BuildSocial het onderhouden van sociale media kanalen uit handen, zodat jij kunt doen waar je echt gelukkig van wordt! Klanten blij maken!