Facebook uitbesteden

In verbinding met jouw doelgroep.

Het meest populaire social media platform. Deze titel mag Facebook zich inmiddels al jaren geven. Sinds het moment dat het deze titel in 2011 van Hyves heeft overgenomen, is het niet meer uit de levens van mening mens weg te denken. Gezien de omvang met inmiddels meer dan 10.400.000 gebruikers is het nog altijd een interessant kanaal om verbinding te leggen met jouw potentiële klanten en/of ambassadeurs.

Facebook uitbesteden
Facebook beheer

Facebook specialist

Een krachtige pagina vol interactie.

Zoals gezegd zijn er meer dan 10.400.000 Nederlanders welke gebruik maken van dit blauwe social media platform. Al met al zijn dat ruim 4.800.000 meer gebruikers dan dat er gebruik maken van Facebook’s zusje: Instagram. Volop kansen om de dialoog aan te gaan met jouw potentiële klanten en om ze vervolgens om te zetten tot ware ambassadeurs. Hoe? Dat doen we met een gedegen strategie op basis van een constante stroom aan berichten. Wissel zakelijke posts af met inspiratie of leuke feitjes over jouw bedrijf. Maar wat te denken van klantcases van de dromen welke jij voor jouw klanten hebt laten uitkomen..

Focus op jouw passie

Facebook uitbesteden, wij staan voor je klaar.

Wanneer het laten beheren van jouw Facebook marketing aansluit bij jouw visie, dan kunnen we onze samenwerking starten! Zo kun jij weer de focus houden op het uit laten komen van dromen!

Facebook organisch

Claim jouw plek in de tijdlijn.

Net als bij andere kanalen hebben gebruikers de mogelijkheid om een eigen pagina in te richten.Wanneer berichten gepost worden, verschijnen ze op de tijdlijn van andere gebruikers. Op deze manier blijven ‘vrienden’ en ‘volgers’ met elkaar in contact. Zo gaat het ook in zijn werk met jouw zakelijke bedrijfspagina. Door het bouwen van een netwerk van volgers – op basis van vind ik leuks – kom jij in verbinding met jouw doelgroep en claim jij een plek in de tijdlijn. Door in te spelen op actualiteiten, leuke berichten te posten of gave projecten zorg je voor interactie. Zodoende zullen meer mensen jouw bedrijf de revue zien passeren en zal het bereik toenemen.

BuildSocial ontziet bouw en woon gerelateerde bedrijven in het realiseren van organisch bereik. Dat wil zeggen dat wij op regelmatige basis berichten zullen posten op jouw bedrijfspagina. Op deze wijze wordt jij ontzien in het onderhouden van de pagina, zodat je kunt focussen op wat jij echt belangrijk vindt: het realiseren van de woondromen van jouw klanten.

Adverteren op Facebook

Een prominente positie.

Indien jij met jouw bedrijf prominent in de tijdlijn aanwezig wilt zijn en hier tevens extra impact/grip op wilt hebben, dan is het adverteren op Facebook een interessante optie. Het beschikbaar maken van advertentiebudget ten behoeve van het inkopen van advertentieruimte op het sociale kanaal maakt een strategie op basis kosten tegenover opbrengsten extra interessant. Weet jij wat een nieuwe lead of like jou mag kosten?

Jouw ‘eigen’ Facebook expert

Onze persoonlijke aanpak.

Vanaf moment één dat jij jouw Facebook uitbesteedt, staat onze Facebook expert voor jou klaar. Op basis van jullie input, visuele uitingen en eventuele extra zaken, wordt vanaf dat moment structureel gepost op jouw pagina. Al vanaf een paar euro per dag ben je er van verzekerd dat jouw pagina geen leegte is, maar een bron van inspiratie voor (potentiële) klanten. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Veelgestelde vragen over Facebook

Onze specialisten geven antwoord.

Is Facebook nog interessant voor mijn bedrijf?

Zeker! De doelgroepen zijn hier nog van grote omvang en deze kunnen ook zeer specifiek worden ingedeeld om mooie resultaten te behalen!

Is Facebook adverteren interessant voor mijn bedrijf?

Voor elk bedrijf is Facebook adverteren interessant! Dit omdat de doelgroepen hier van grote omvang zijn en je ze daarnaast ook heel specifiek kunt indelen voor een campagne!

Ik wil Facebook uitbesteden, helpen jullie hierbij?

Zeker voor bedrijven is het uitbesteden van Facebook interessant! Onze Facebook specialisten staan klaar om jou met een geschikte Facebook strategie te helpen.

Ik heb een probleem met mijn Facebook, kunnen jullie dit oplossen?

Ook wanneer je een probleem hebt met jouw Facebook(pagina) staan we voor je klaar, bijvoorbeeld wanneer jouw pagina of advertentieaccount zijn geblokkeerd. Wij zoeken hierin een geschikte oplossing om jou weer verder te helpen!

Wat is Facebook?

Facebook is een social media kanaal waar je informatie over jezelf kwijt kunt, vriendschapsverzoeken kunt sturen naar bekenden en waar je bedrijven kunt vinden.

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?

facebook experts

Facebook expert: Heleen

BuildSocial: echte Facebook experts.

Een persoonlijke aanpak staat bij BuildSocial hoog in het vaandel. Wanneer jij met ons de samenwerking aan wil gaan, zal je daarom aan een ware Facebook expert gekoppeld worden. Deze specialist is verantwoordelijk voor het succes van jouw campagne en staat altijd klaar om met jou mee te denken in de campagnes. Facebook uitbesteden, dat kun jij dus met een gerust hart doen aan jouw ‘eigen’ expert!