Facebook uitbesteden

In verbinding met jouw doelgroep.

Het meest populaire social media platform. Deze titel mag Facebook zich inmiddels al jaren geven. Sinds het moment dat het deze titel in 2011 van Hyves heeft overgenomen, is het niet meer uit de levens van mening mens weg te denken. Gezien de omvang met inmiddels meer dan 10.400.000 gebruikers is het nog altijd een interessant kanaal om verbinding te leggen met jouw potentiële klanten en/of ambassadeurs.

Facebook uitbesteden
Facebook beheer

Facebook specialist

Een krachtige pagina vol interactie.

Zoals gezegd zijn er meer dan 10.400.000 Nederlanders welke gebruik maken van dit blauwe social media platform. Al met al zijn dat ruim 4.800.000 meer gebruikers dan dat er gebruik maken van Facebook’s zusje: Instagram. Volop kansen om de dialoog aan te gaan met jouw potentiële klanten en om ze vervolgens om te zetten tot ware ambassadeurs. Hoe? Dat doen we met een gedegen strategie op basis van een constante stroom aan berichten. Wissel zakelijke posts af met inspiratie of leuke feitjes over jouw bedrijf. Maar wat te denken van klantcases van de dromen welke jij voor jouw klanten hebt laten uitkomen..

Focus op jouw passie

Facebook uitbesteden, wij staan voor je klaar.

Wanneer het laten beheren van jouw Facebook marketing aansluit bij jouw visie, dan kunnen we onze samenwerking starten! Zo kun jij weer de focus houden op het uit laten komen van dromen!

Facebook organisch

Claim jouw plek in de tijdlijn.

Net als bij andere kanalen hebben gebruikers de mogelijkheid om een eigen pagina in te richten.Wanneer berichten gepost worden, verschijnen ze op de tijdlijn van andere gebruikers. Op deze manier blijven ‘vrienden’ en ‘volgers’ met elkaar in contact. Zo gaat het ook in zijn werk met jouw zakelijke bedrijfspagina. Door het bouwen van een netwerk van volgers – op basis van vind ik leuks – kom jij in verbinding met jouw doelgroep en claim jij een plek in de tijdlijn. Door in te spelen op actualiteiten, leuke berichten te posten of gave projecten zorg je voor interactie. Zodoende zullen meer mensen jouw bedrijf de revue zien passeren en zal het bereik toenemen.

BuildSocial ontziet bouw en woon gerelateerde bedrijven in het realiseren van organisch bereik. Dat wil zeggen dat wij op regelmatige basis berichten zullen posten op jouw bedrijfspagina. Op deze wijze wordt jij ontzien in het onderhouden van de pagina, zodat je kunt focussen op wat jij echt belangrijk vindt: het realiseren van de woondromen van jouw klanten.

Adverteren op Facebook

Een prominente positie.

Indien jij met jouw bedrijf prominent in de tijdlijn aanwezig wilt zijn en hier tevens extra impact/grip op wilt hebben, dan is Facebook adverteren een interessante optie. Het beschikbaar maken van advertentiebudget ten behoeve van het inkopen van advertentieruimte op het sociale kanaal maakt een strategie op basis kosten tegenover opbrengsten extra interessant. Weet jij wat een nieuwe lead of like jou mag kosten?

Jouw ‘eigen’ Facebook expert

Onze persoonlijke aanpak.

Vanaf moment één dat jij jouw Facebook uitbesteedt, staat onze Facebook expert voor jou klaar. Op basis van jullie input, visuele uitingen en eventuele extra zaken, wordt vanaf dat moment structureel gepost op jouw pagina. Al vanaf een paar euro per dag ben je er van verzekerd dat jouw pagina geen leegte is, maar een bron van inspiratie voor (potentiële) klanten. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Veelgestelde vragen over Facebook

Onze specialisten geven antwoord.

Wat zijn enkele praktische tips om het organische bereik van mijn Facebook-posts te vergroten?

Enkele praktische tips om het organische bereik van je Facebook-posts te vergroten zijn:
1. Creëer relevante en kwalitatieve content die je doelgroep aanspreekt.
2. Gebruik afbeeldingen en video’s om je posts visueel aantrekkelijk te maken.
3. Plaats regelmatig nieuwe content om de betrokkenheid van je volgers te vergroten.
4. Gebruik hashtags die relevant zijn voor je branche of onderwerp om je bereik te vergroten.
5. Moedig je volgers aan om je posts te delen en te liken, dit vergroot de zichtbaarheid.
6. Interageer actief met je volgers door te reageren op reacties en berichten.
7. Gebruik Facebook Insights om inzicht te krijgen in het soort content dat goed presteert bij je doelgroep.
8. Overweeg om betaalde advertenties op Facebook te plaatsen om je bereik verder te vergroten.
Door deze tips toe te passen, kun je je organische bereik op Facebook aanzienlijk vergroten.

Zijn er geavanceerde strategieën voor community building en klantbetrokkenheid op Facebook die ik kan implementeren?

Ja, er zijn verschillende geavanceerde strategieën die je kunt implementeren om community building en klantbetrokkenheid op Facebook te versterken. Een van de strategieën is het creëren van waardevolle en relevante inhoud die je doelgroep aanspreekt. Dit kan bestaan uit informatieve artikelen, video’s, afbeeldingen, of zelfs live-video’s. Daarnaast kun je gebruikmaken van Facebook-groepen om een betrokken gemeenschap op te bouwen. Door het stimuleren van discussies, het beantwoorden van vragen en het delen van waardevolle informatie, kun je een sterke band opbouwen met je volgers. Verder kun je ook gebruikmaken van Facebook-evenementen om de betrokkenheid te vergroten. Door het organiseren van online of offline evenementen, zoals webinars, workshops of productlanceringen, kun je je publiek betrekken en nieuwe connecties maken.

Wat zijn de belangrijkste stappen om een effectieve zakelijke Facebook-pagina op te zetten en te beheren?

Om een effectieve zakelijke Facebook-pagina op te zetten en te beheren, zijn er enkele belangrijke stappen die je moet volgen. Ten eerste moet je een professioneel uitziende pagina creëren met relevante informatie over je bedrijf en producten. Zorg ervoor dat je regelmatig waardevolle en interessante content plaatst om je volgers betrokken te houden. Maak gebruik van afbeeldingen, video’s en hashtags om je berichten op te laten vallen. Vergeet niet om actief te reageren op opmerkingen en vragen van je volgers, dit bevordert de betrokkenheid en vertrouwen. Gebruik ook Facebook inzichten om te analyseren welke content goed presteert, zodat je je strategie kunt optimaliseren. En last but not least, promoot je pagina door middel van betaalde advertenties om je bereik te vergroten. Volg deze stappen en je zult een succesvolle Facebook-pagina creëren voor je zakelijke doeleinden.

Welke soorten content werken het beste op Facebook en hoe kan ik ze inzetten om mijn doelgroep te bereiken?

De beste content op Facebook is divers en variërend. Afbeeldingen en video’s vallen altijd op, omdat ze visueel en aantrekkelijk zijn. Maak gebruik van verschillende stijlen, zoals infographics, memes of grappige video’s om de aandacht van je doelgroep te trekken. Bovendien zijn live video’s ook populair omdat ze een gevoel van urgentie en authenticiteit creëren. Wil je je doelgroep betrekken? Probeer dan vraag- en antwoordposts te plaatsen waarbij je je volgers uitnodigt om te reageren. Daarnaast werken wedstrijden en winacties ook goed, omdat ze interactie en betrokkenheid stimuleren. Experimenteer met verschillende soorten content, analyseer de resultaten en pas je aanpak aan op basis van wat het beste werkt voor jouw doelgroep.

Hoe kan mijn bedrijf profiteren van het gebruik van Facebook in onze social media marketingstrategie?

Facebook is een krachtig platform voor social media marketing. Het gebruik van Facebook in jouw strategie kan vele voordelen bieden voor jouw bedrijf. Ten eerste, met meer dan 2,8 miljard actieve gebruikers per maand, biedt Facebook een enorm bereik en potentiële klanten. Daarnaast kun je met de geavanceerde targetingopties van Facebook jouw doelgroep nauwkeurig bereiken en zo efficiënter adverteren. Facebook stelt je ook in staat om een sterke online aanwezigheid op te bouwen en te communiceren met jouw klanten door middel van posts, comments en messenger. Bovendien biedt Facebook uitgebreide analytische tools om te meten wat werkt en wat niet, zodat je jouw strategie voortdurend kunt verbeteren. Kortom, Facebook biedt kansen om jouw bedrijf te laten groeien en succesvolle resultaten te behalen in jouw social media marketing.

Is Facebook nog interessant voor mijn bedrijf?

Zeker! De doelgroepen zijn hier nog van grote omvang en deze kunnen ook zeer specifiek worden ingedeeld om mooie resultaten te behalen!

Is Facebook adverteren interessant voor mijn bedrijf?

Voor elk bedrijf is Facebook adverteren interessant! Dit omdat de doelgroepen hier van grote omvang zijn en je ze daarnaast ook heel specifiek kunt indelen voor een campagne!

Ik wil Facebook uitbesteden, helpen jullie hierbij?

Zeker voor bedrijven is het uitbesteden van Facebook interessant! Onze Facebook specialisten staan klaar om jou met een geschikte Facebook strategie te helpen. Dit kan bestaan uit adverteren of organische groei maar ook kan er influencer marketing worden ingezet.

Ik heb een probleem met mijn Facebook, kunnen jullie dit oplossen?

Ook wanneer je een probleem hebt met jouw Facebook(pagina) staan we voor je klaar, bijvoorbeeld wanneer jouw pagina of advertentieaccount zijn geblokkeerd. Wij zoeken hierin een geschikte oplossing om jou weer verder te helpen!

Wat is Facebook?

Facebook is een social media kanaal waar je informatie over jezelf kwijt kunt, vriendschapsverzoeken kunt sturen naar bekenden en waar je bedrijven kunt vinden.

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?

facebook experts

Facebook expert: Heleen

BuildSocial: echte Facebook experts.

Een persoonlijke aanpak staat bij BuildSocial hoog in het vaandel. Wanneer jij bij ons Facebook beheer wil uitbesteden, zal je daarom aan een ware Facebook expert gekoppeld worden. Deze specialist is verantwoordelijk voor het succes van jouw campagne en staat altijd klaar om met jou mee te denken in de campagnes. Facebook uitbesteden, dat kun jij dus met een gerust hart doen aan jouw ‘eigen’ expert!