Instagram adverteren

Bereik jouw potentiële doelgroep.

Instagram is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het rijtje meest gebruikte social media platformen in Nederland. Gemiddeld heeft dit social media kanaal meer dan 5 miljoen Nederlandse gebruikers en is dus de perfecte plek om te adverteren met jouw merk, diensten of producten.

De Instagram specialisten van BuildSocial helpen je graag bij het opzetten en inrichten van Instagram adverteren zodat jij jouw online doelen behaald.

Social media expert
adverteren instagram nederland

Mogelijkheden Instagram adverteren

Promoten binnen één klik of advertentiebeheer

Binnen Instagram adverteren zijn er twee mogelijkheden: het promoten van berichten met slechts één klik of het klaarzetten van advertenties in Advertentiebeheer. De meest eenvoudige manier van Instagram adverteren is het promoten van berichten. Heb je een bericht gedeeld waar je graag meer bereik voor wilt genereren? Dan kun je bij dit bericht op de ‘promoten’ link klikken en de daaropvolgende stappen doorlopen. Er wordt gevraagd om een doelgroep te selecteren en daarna kan je zelf bepalen wat het advertentiebudget en de looptijd is.

Voor meer specifiekere advertenties is Advertentiebeheer een geschikte tool om advertenties in klaar te zetten. De meeste bedrijven die kiezen voor Instagram adverteren zullen advertenties ook op deze manier klaarzetten. Het is hiermee namelijk mogelijk om een specifiek doel aan te geven dat je met de advertenties wilt bereiken. Is dit meer bekendheid, klikken naar de website of verkopen? Binnen advertentiebeheer heb je de mogelijkheid om uit 11 doelen te kiezen, dus er sluit altijd één aan bij jouw bedrijf.

Foto, video of story

Advertentie-indelingen met Instagram adverteren.

Het voordeel van Instagram adverteren is dat er vele aantrekkelijke Instagram-indelingen zijn om jouw advertenties te tonen en in contact te komen met klanten. De meest gebruikte indelingen zijn de foto en video. Deze worden op vele plaatsen binnen Instagram getoond en zijn daarom ook voor veel bedrijven succesvol. Je vindt ze in het overzicht van Instagram, op de ‘Ontdekken’ pagina, tussen de stories en IGTV video’s. Benieuwd welke vorm van Instagram adverteren voor jouw bedrijf interessant is? De Instagram specialisten van BuildSocial zoeken het graag voor je uit!

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?

Altijd een passende samenwerking

Succes met Instagram adverteren.

Instagram biedt net als de andere vormen van social media advertising vele mogelijkheden om jouw online doelen te behalen. Wil jij vandaag nog meer bereik genereren, meer volgers opbouwen, klikken naar de website verhogen of meer producten verkopen? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen over Instagram adverteren

Onze specialisten denken mee.

Levert Instagram adverteren meer volgers op?

Het antwoord hierin is gemixt. Nee, Instagram adverteren levert jou niet persé nieuwe volgers op. Uiteraard is dit wel een mogelijkheid, maar het moet passen bij jouw strategie. Zo kun je juist inzetten op het creëren van extra bereik of het aansluiten van nieuwe volgers. Anderen kiezen er juist voor om direct op de sales te zitten. In dit geval zal het aantal volgers niet per definitie stijgen, omdat de verkopen de focus zijn. Wanneer jouw strategie is om meer volgers te krijgen op dit sociale kanaal, dan kijken de specialisten van BuildSocial graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Is het uitbesteden van Instagram adverteren succesvol?

Over het algemeen is Instagram adverteren uitbesteden voor onze klanten succesvol gebleken. We gaan hierbij altijd uit van het principe dat we onszelf moeten terugverdienen en zijn altijd gebrand om de beste resultaten te halen. Iedere dag willen we een beetje beter resultaat te behalen om onze samenwerkingen tot een succes te maken. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat onze specialisten kunnen meedenken in jouw business case.

Wat kost Instagram adverteren uitbesteden?

Het uitbesteden van Instagram uitbesteden kan al voor een relatief klein bedrag per maand. De actuele pricing vindt je daarvoor op onze pagina over prijzen. Onze samenwerkingen zijn altijd maatwerk, waardoor we in overleg kijken wat het beste bij jouw case en jouw wensen past. Zo kunnen we afhankelijk van het budget, jouw ambities of concurrentie besluiten om meer of minder beheer nodig is.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Instagram adverteren uitbesteden is een verstandige keuze als je het meeste rendement wilt behalen op jouw advertenties. Door de specialisten van BuildSocial verantwoordelijkheid te geven over jouw campagnes, ben je er van verzekerd dat jouw campagnes in goede handen zijn. Onze specialisten analyseren, beheren en optimaliseren op dagelijkse basis campagnes op dit kanaal en kunnen daardoor de juiste Instagram strategie voor het vermarkten van jouw dienst of product bepalen.