Facebook expert

Specialisten in Facebook.

Facebook heeft door de jaren heen vele ontwikkelingen doorgemaakt. Als Facebook expert is het dan ook belangrijk om op de hoogte te zijn van deze ontwikkelingen en te weten hoe je hier het beste op in kunt spelen.

Niet voor niets kiezen vele bedrijven voor BuildSocial wanneer het gaat om het uitbesteden van Facebook. Onze specialisten zetten strategieën op, denken deze uit en blijven ontwikkelingen met jou delen om het optimale uit jouw Facebook kanaal te halen.

Facebook uitbesteden
facebook expert

Wat doet een Facebook expert?

Van strategie tot uitvoering.

Onze Facebook experts denken content strategieën voor jouw bedrijf uit, ontwikkelen berichten welke geplaatst en ingepland worden op de Facebookpagina én zetten complete advertising campagnes uit van A tot Z.

Bij het uitzetten van deze advertising campagnes komt ook een stuk meten van gegevens kijken. Wij zorgen ervoor dat de Facebookpixel goed wordt geïnstalleerd op de website, zodat conversies vanuit de campagnes goed worden gemeten. Ook draagt deze Facebookpixel bij aan het opbouwen van klantgegevens zoals eerdere websitebezoekers, welke producten zij hebben bekeken of hebben toegevoegd aan hun winkelmandje.

Problemen met Facebook?

Wij vinden de oplossing.

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld het eigenaarschap van jouw Facebookpagina kwijt bent of dat het advertentieaccount waar je advertenties op draait is geblokkeerd. Het kan dan een lastige opgave zijn om contact te zoeken met Facebook om dit probleem op te lossen.

Onze Facebook experts gaan voor jou aan de slag als jij problemen met Facebook ervaart. Uit eigen ervaring weten we op welke manier de support van Facebook te bereiken is en hoe de meeste problemen binnen enig tijdsbestek opgelost kunnen worden.

Ook zoeken onze Facebook experts altijd naar een snelle oplossing die binnen eigen handbereik ligt. Zo kan jij weer aan de slag met het bereiken van jouw doelgroep op Facebook!

Veelgestelde vragen over een Facebook expert

Wij lichten ze toe.

Wat kost een Facebook expert?

Het inhuren van een Facebook expert kan op verschillende manieren:

  • Op uurbasis als freelancer;
  • In loondienst;
  • Of als externe partner zoals via BuildSocial.

Iedere vorm heeft natuurlijk zijn eigen investering. Het is belangrijk om goed in te schatten wat het beste is voor jouw situatie. De prijzen voor BuildSocial vind je op onze prijzen-pagina.

Waarom een Facebook expert aanhaken?

Een Facebook expert aanhaken is een slim idee als je merkt dat je zelf (nog) niet alle ins and outs van dit kanaal kent. Het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf wel de kennis in huis hebt, maar er simpelweg geen tijd voor hebt of er geen plezier uithaalt. In dat geval is het verstandig om een Facebook expert aan te haken die zorg draagt voor het rendement van jouw social media campagnes.

Wat doet een Facebook expert?

Een Facebook expert is dagelijks bezig met het beheren, optimaliseren of opzetten van sociale media campagnes op het platform Facebook. Door op dagelijkse basis met dit social media kanaal aan de slag te gaan, heeft hij/zij dusdanig veel ervaring opgedaan dat hij/zij zich een specialist op het gebied van Facebook mag noemen. Ofwel: een Facebook expert.

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?