Instagram beheer uitbesteden

Met een gerust hart bouwen.

Instagram is bij uitstek hét kanaal om de doelgroep te bereiken met visuele content. Dit maakt dat Instagram dan ook niet mag ontbreken in de marketing mix van bouw- en woonbedrijven. Maar mocht je als bedrijf wel de mooie plaatjes hebben, maar niet de tijd om al dit moois te delen, dan is het uitbesteden van Instagram een goede optie voor jouw bedrijf!

Wanneer je kiest om Instagram beheer uit te besteden dan zorgen de specialisten van BuildSocial ervoor dat er een constante stroom aan berichten gepost wordt op Instagram. Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw volgers op de hoogte zijn van alle mooie projecten die gerealiseerd worden, maar ook dat jouw berichten vaker en hoger in de tijdlijn worden geplaatst. Het op regelmatige basis plaatsen van afbeeldingen op Instagram heeft namelijk een positief effect op het algoritme.

Instagram beheer
instagram uitbesteden

Op weg naar online succes

Waarom Instagram beheer uitbesteden uitkomst biedt

Het uitbesteden van Instagram heeft vele voordelen. Een Instagram post heeft met zijn 21 uur een langere levensduur dan een post op Facebook, waar dit 5 uur is. Daarnaast wordt bij Instagram uitbesteden gebruik gemaakt van zogeheten hashtags (#) die ervoor zorgen dat afbeeldingen voor een breder publiek toegankelijk zijn en niet alleen worden getoond aan jouw volgers.
Deze hashtags worden door onze specialisten gebaseerd op de inhoud van de afbeeldingen die worden aangeleverd. Ook wordt er gekeken welke hashtags op dat moment populair zijn en veel verkeer trekken. Hier spelen onze specialisten, tijdens het Instagram beheer, dan slim op in.

Samen aan de slag

Start met Instagram beheer uitbesteden.

Wil jij net als andere bouw- en woonbedrijven een groep waardevolle volgers opbouwen en mooie content delen van gerealiseerde ontwerpen en/of producten waar jij trots op bent? Laat dan jouw Instagram beheer uitbesteden aan één van de specialisten van BuildSocial. Zijn gaan aan de slag om van jouw Instagram bedrijfspagina een succes te maken!

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij laten beheren?

Altijd een passende samenwerking

De kosten van Instagram beheer uitbesteden.

We begrijpen als geen ander dat ondernemen niet zonder kosten en opbrengsten kan. Het is leuk om een goed functionerende social media marketing campagne te hebben, maar het moet natuurlijk goed passen bij jouw bedrijf en situatie. Bij BuildSocial bieden we daarom verschillende vormen van samenwerking aan, waar wij zeggen: als het gevoel goed is, dan komt de samenwerking wel goed! De kosten voor Instagram uitbesteden starten dan ook al vanaf 8 euro per dag.

Veelgestelde vragen over Instagram beheer

Onze specialisten leggen het uit.

Wie onderhoudt mijn Instagram?

Wanneer je ervoor kiest om je Instagram uit te besteden bij BuildSocial dan zal jouw Instagram beheerd worden door één van onze specialisten. Elke specialist heeft zijn eigen kwaliteiten. Je wordt vanaf het begin gelijk aan één van onze specialisten gekoppeld die past bij jou doelen en wensen. Zo kan je ook al je vragen kwijt bij dezelfde persoon. Op deze manier heb je geen last van miscommunicatie.

Wat kost Instagram beheer?

Instagram beheer kan al worden uitbesteed vanaf acht euro per dag. Je Instagram wordt dan volledig beheert en BuildSocial maakt 8 posts per maand voor één kanaal. Wanneer je meerdere kanalen en posts per maand wil is dit mogelijk bij een van onze andere social media pakketten. Voor een klein bedrag van 1,67 euro per dag biedt BuildSocial de ‘meekijk’-module. Je krijgt een account binnen onze marketingtool waardoor je posts eerst kan goedkeuren voordat ze geplaatst worden mocht je dit fijn vinden. Zo is jouw Instagram zakelijk of privé altijd verzorgd en actueel.

Wat valt onder Instagram beheer?

Instagram beheer is niet alleen het bedenken van posts. Je moet bijvoorbeeld nadenken welke hashtags je gaat gebruiken, welke beschrijving bij je post past en hoe je ervoor gaat zorgen dat je veel likes krijgt. Ook het reageren op DM’s en het zorgen voor een goede Instagram bio en logo is belangrijk. Dit valt allemaal onder Instagram beheer en gaat BuildSocial voor je verzorgen.

Waarom kiezen voor Instagram beheer uitbesteden?

Wanneer je kiest voor het uitbesteden van je Instagram beheer zal dit vele voordelen hebben voor je bedrijf. Een groot voordeel is dat een social mediabureau zoals BuildSocial veel ervaring heeft met gedreven specialisten die jouw campagnes tot een succes willen maken. Het zal je ook nog eens veel tijd besparen, met Instagram ben je namelijk niet alleen bezig met het bedenken en maken van posts. Social media onderhouden kost nou eenmaal veel tijd.