Pinterest expert

Scoren in de visuele zoekmachine.

Pinterest is een social media kanaal dat al geruime tijd bestaat. Vooral de laatste jaren stijgt het gebruik in populariteit en dat werpt zijn vruchten af! In Nederland maken maar liefst 3,5 miljoen personen gebruik van Pinterest. Ook blijft het aantal dagelijkse gebruikers de afgelopen jaren stijgen. Hierdoor zit er nog veel potentie in het platform om jouw, wellicht wel nieuwe doelgroep, te bereiken!

Wil jij met jouw bedrijf producten en/of diensten promoten via Pinterest? Schakel dan een Pinterest expert van BuildSocial in en kom in verbinding met jouw doelgroep op dit social media kanaal!

Pinterest expert
media expert

Het maximale rendement door Pinterest experts

Benader een nieuwe doelgroep.

Op Pinterest draait het allemaal om fotografie. De mooiste afbeeldingen worden hier uitgelicht en staan klaar om ‘gerepind’ te worden. En die repins zijn belangrijk! Hoe visueel aantrekkelijker een afbeelding is, hoe vaker deze gerepind wordt en hoe meer bereik deze dus zal genereren. Een Pinterest expert zal altijd als eerst naar de kwaliteit van de afbeeldingen kijken. Pas daarna wordt een keuze gemaakt om alleen de afbeelding te plaatsen, hier een logo aan toe te voegen óf een kleine tekst overlay.

Naast een visueel aantrekkelijke afbeelding draait het ook om de juiste zoekwoorden. Een Pinterest expert van BuildSocial zal altijd de meest relevante zoekwoorden in kaart brengen voor bij jouw afbeeldingen en deze verwerken in de titel van de pin, de beschrijving en alt-tekst. Al deze optimalisaties hebben een positief effect op het algoritme van Pinterest waardoor jouw afbeeldingen hoger in de zoekresultaten worden geplaatst.

Samen gaan we voor succes

Schakel onze Pinterest expert in.

Wil jij net als andere bedrijven een groep waardevolle volgers opbouwen en mooie content delen van gerealiseerde ontwerpen en/of producten waar jij trots op bent? Laat dan jouw Pinterest uitbesteden aan één van de Pinterest experts van BuildSocial. Zij gaan aan slag slag om een mooi bereik te realiseren!

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?

Altijd een passende samenwerking

De kosten van een Pinterest expert.

We begrijpen als geen ander dat ondernemen niet zonder kosten en opbrengsten kan. Het is leuk om een goed functionerende social media marketing campagne te hebben, maar het moet natuurlijk goed passen bij jouw bedrijf en situatie. Bij BuildSocial bieden we daarom verschillende vormen van samenwerking aan, waar wij zeggen: als het gevoel goed is, dan komt de samenwerking wel goed! De kosten voor Pinterest marketing starten dan ook al vanaf 8 euro per dag.

Veelgestelde vragen

Onze Pinterest expert legt het uit.

Waarom een Pinterest expert inschakelen?

Wat zijn de kosten van een Pinterest expert?

De kosten van een Pinterest expert kunnen erg verschillend. Dit ligt aan twee dingen. Wat voor soort expert schakel je in en welke werkzaamheden laat je de expert doen. Je kunt een Pinterest expert op verschillende manieren inschakelen, drie voorbeelden zijn:
·      Freelancer;
·      Iemand in loondienst nemen;
·      Een externe partner zoals BuildSocial.
Je moet zelf kiezen welke keuze het best bij je doelen en budget past. Daarnaast ligt het eraan welke werkzaamheden je de Pinterest expert laat uitvoeren. Wil je alleen organische groei of wil je ook adverteren. Wanneer je de Pinterest expert ook laat adverteren komen hier extra kosten bij. Adverteren is namelijk niet gratis.

Wat zijn de taken van een Pinterest expert?

De expertise van een Pinterest expert is natuurlijk Pinterest. Dat betekent dat er van de expert wordt verwacht dat hij alle ins and outs kent en op de hoogste is van de laatste trends. De taken die een Pinterest expert uitvoert zijn erg verschillend. Dit kan zijn het maken van berichten en onderzoek doen naar zoekwoorden maar zijn/haar taken kunnen ook bestaan uit het bedenken en uitwerken van campagnes. Het ligt er maar net aan wat de wensen en doelen van de klant zijn, want met die wensen en doelen gaat de Pinterest expert bezig.