Goedkeuring voordat er gepost wordt.

Mocht jij het prettig vinden om de berichten eerst goed te keuren, voordat deze gepost worden dan behoort dit tot de mogelijkheden. Wij begrijpen uiteraard dat het om jouw kanalen en de uitstraling van jouw bedrijf gaat. Daarom bieden wij de ‘meekijken’-module. Bij een samenwerking met ons krijg jij een account binnen onze marketingtool, zodat jij berichten kunt goedkeuren voordat deze gepost worden.

Natuurlijk begrijpen we dat je wel graag wil dat we jouw business, tone of voice en uitingen goed begrijpen. Daarom is de meekijken-module standaard meegenomen in de eerste drie maanden van onze samenwerking. Geheel kosteloos natuurlijk. Ervaring leert dat onze klanten binnen deze periode voldoende vertrouwen opbouwen om het volledig uit te besteden. Liever toch blijven meekijken? Dan kan dit natuurlijk!

Social media marketing prijzen.

Wij maken onderscheid tussen social media adverteren en social media beheer.

Voor beheer.

Bovenstaand hebben we al de prijzen van beheer uiteengezet. Hier hanteren we een vaste hoeveelheid posts per maand voor. Zo weet je altijd waar je aan toe bent als je de hoeveelheid berichten weet en voor welke kanalen deze gemaakt moeten worden.

We zien Facebook en Instagram hierbij als één kanaal als we de berichten rechtstreeks kunnen doorplaatsen. Wanneer de berichten aangepast moeten worden in formaat, maar bijvoorbeeld ook in opbouw doordat de doelgroep anders is of door het gebruik van hashtags, dan adviseren we om het als twee losse kanalen te zien. Zo kunnen we die extra stap zetten om het maximale uit beide kanalen te halen. Uiteraard is het afhankelijk van jouw situatie wat het beste bij jouw project past. Onze specialisten staan voor jou klaar om mee te denken en het maximale te behalen.

Voor adverteren.

Voor social media adverteren ligt dit net wat anders. Adverteren gaat immers niet om de hoeveelheid berichten, maar juist om het realiseren van gerichte zichtbaarheid en het behalen van jouw doel. Bijvoorbeeld leadgeneratie, maar ook naamsbekenheid of het realiseren van een stroom van websitebezoekers. We hanteren hiervoor een andere prijsstelling, namelijk:

  • Een eenmalige opstartfee van  340 euro voor het inrichten van het advertentieaccount, campagnes en bijhorende visual(s);
  • Vanaf livegang hanteren we een fee van 8 euro per dag voor het beheren van jouw social media advertenties binnen één kanaal.

Meer weten? Neem contact met ons op, zodat we over de invulling van jouw project kunnen sparren en een vrijblijvend voorstel kunnen realiseren.