LinkedIn beheer

Bereik jouw doelgroep, zonder stress.

Het beheer van de LinkedIn pagina, het ene bedrijf heeft het liever in eigen handen, terwijl het andere bedrijf hier geen tijd voor heeft en het liever uitbesteedt. En dat is waar BuildSocial in ondersteunt!

Heb je de projecten en mooie plaatjes, maar kun je geen tijd vinden om alle deze afbeeldingen en informatie te delen via LinkedIn aan jouw netwerk én potentiële klanten? Dan staat BuildSocial voor jouw bedrijf klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is een foto van het project of de woning te maken en deze door te sturen naar ons. Onze specialisten doen de rest!

LinkedIn uitbesteden
linkedin beheer

LinkedIn beheer uitbesteden.

Het populairste zakelijke netwerk

LinkedIn is hét social media kanaal bij uitstek om de professionele doelgroep te bereiken. Met 4,6 miljoen Nederlandse professionals is dit platform dan ook erg geschikt om jouw bedrijfsnetwerk mee te onderhouden en uit te breiden. Wanneer hier wel de middelen beschikbaar voor zijn, maar niet de tijd, dan is het uitbesteden van LinkedIn beheer een goede optie.Met LinkedIn beheer worden alle werkzaamheden op LinkedIn uit handen genomen. Denk hierbij aan een LinkedIn strategie, het opzetten van een bedrijfspagina, het onderhouden hiervan én het plaatsen van berichten over nieuwe projecten, mijlpalen, hoogste punten en opleveringen. Jouw netwerk blijft op de hoogte zonder dat je hiernaar hoeft om te kijken.

Samen bouwen aan bereik

Enthousiast over LinkedIn beheer.

Indien het onderhouden van jouw pagina en het vergroten van het bereik tot jouw interesse behoren, dan zit je goed! Samen met BuildSocial bouw je aan het bereik van jouw LinkedIn pagina. Kies de oplossing welke past bij jouw bedrijf en we kunnen al binnen 24 uur starten.

Hoe LinkedIn beheer met BuildSocial werkt

Alles op een rij.

Wanneer je start met LinkedIn beheer, maken we eerst een inventarisatie. Hier bekijken we of er een LinkedIn pagina aangemaakt moet worden. Of, indien er reeds één aanwezig is, hier nog de nodige optimalisaties doorgevoerd kunnen worden.

Vanaf dat moment gaan de specialisten van BuildSocial aan de slag! Zij plannen de berichten in met behulp van speciale social media tooling. De dagen en tijdstippen van deze plaatsing worden scherp in de gaten gehouden en aan de hand van deze informatie wordt voor jouw bedrijf in kaart gebracht wat de beste dagen en tijdstippen zijn om met LinkedIn beheer berichten te plaatsen.

Onze communicatielijntjes zijn kort. Loop je op de bouwplaats en heb je een paar mooie foto’s verzameld? Deze stuur je gelijk en eenvoudig door via WhatsApp. Vanaf dat punt nemen wij het weer over: de berichten worden ingericht en gepland. Alles zodat jouw bedrijf een constante stroom aan bereik genereert op LinkedIn

Veelgestelde vragen over LinkedIn beheer

Onze specialisten leggen het uit.

Welke tools en functies biedt LinkedIn voor het beheer van bedrijfsprofielen en pagina’s?

LinkedIn biedt verschillende handige tools en functies voor het beheer van bedrijfsprofielen en pagina’s. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfsprofiel optimaliseren door uitgebreide informatie toe te voegen over je bedrijf, expertisegebieden en producten/diensten. Daarnaast kun je gemakkelijk updates delen met je volgers, zoals nieuwsberichten, evenementen en vacatures. LinkedIn biedt ook geavanceerde analysetools waarmee je inzicht kunt krijgen in de prestaties van je pagina, zoals het aantal bezoekers, betrokkenheid en groei. Verder kun je met LinkedIn-targeting specifieke doelgroepen bereiken op basis van demografische gegevens, interesses, functie en bedrijfsnaam. Ten slotte kun je met LinkedIn Ads advertenties maken om je bedrijfsprofiel of specifieke content te promoten bij jouw doelgroep. Met al deze tools en functies kun je je LinkedIn-pagina effectief beheren en je bereik vergroten.

Welke soorten inhoud werken het beste op LinkedIn en hoe kan ik deze effectief beheren?

Op LinkedIn is het belangrijk om professionele en zakelijke inhoud te delen die waarde toevoegt voor je connecties. Dit kan onder andere bestaan uit artikelen, blogposts, case studies en whitepapers. Het is essentieel om inhoud te creëren die relevant is voor je doelgroep en hun interesses. Denk na over wat je connecties willen leren of weten en bied waardevolle inzichten en expertise aan. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig te posten, maar overdrijf niet. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Plan je berichten zorgvuldig in en gebruik analytics om te zien welke inhoud het meest succesvol is. Reageer altijd op reacties en vragen van je connecties om de betrokkenheid te vergroten. Hou het beheren van je LinkedIn-inhoud in de gaten en stuur bij waar nodig.

Hoe kan ik een professioneel LinkedIn-bedrijfsprofiel opzetten en beheren?

Om een professioneel LinkedIn-bedrijfsprofiel op te zetten en te beheren, zijn er een paar belangrijke stappen die je kunt volgen. Ten eerste, zorg ervoor dat je een LinkedIn-account hebt dat gekoppeld is aan je bedrijfsprofiel. Vervolgens kun je beginnen met het invullen van je profielinformatie, zoals bedrijfsnaam, beschrijving en contactgegevens. Zorg ervoor dat je een duidelijke en beknopte beschrijving geeft van je bedrijf, inclusief je expertisegebieden. Voeg ook een professioneel logo en achtergrondafbeelding toe om je profiel visueel aantrekkelijk te maken. Nadat je je profiel hebt aangemaakt, is het belangrijk om regelmatig updates te plaatsen en relevante content te delen met je volgers. Hou je bedrijfsprofiel up-to-date en reageer actief op reacties en berichten. Op deze manier kun je een professioneel LinkedIn-bedrijfsprofiel opzetten en effectief beheren.

Wat houdt LinkedIn-beheer in en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf in social media marketing?

LinkedIn-beheer is het actief beheren en optimaliseren van je bedrijfspagina op LinkedIn. Het omvat het plaatsen van relevante en waardevolle content, het updaten van informatie over je bedrijf, het aangaan van interactie met je volgers en het monitoren van resultaten. LinkedIn is een belangrijk platform voor social media marketing, omdat het zich richt op zakelijke professionals en een sterke focus heeft op het opbouwen van zakelijke relaties. Door LinkedIn-beheer toe te passen, vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf, creëer je kansen voor interactie met potentiële klanten en versterk je je merkimago als een deskundige speler binnen jouw branche. Het is een effectieve manier om je bedrijf te positioneren en waardevolle zakelijke connecties te maken.

Hoe moet ik LinkedIn beheer van een bedrijfspagina overdragen?

Het beheer van een bedrijfspagina overdagen kan op verschillende manieren. Wat voor jou van toepassing is, is geheel afhankelijk van de situatie waar jij je in begeeft. LinkedIn geeft hierbij op de volgende pagina uitleg op haar website: klik hier. Mocht je het prettig vinden dat een specialist meekijkt of het geheel overneemt, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wanneer je de samenwerking met BuildSocial start, zullen onze specialisten met jou meekijken om de koppelingen correct neer te zetten, zodat jij het LinkedIn beheer van jouw bedrijfspagina met een gerust hart kunt overdragen.

Waarom zou ik kiezen voor LinkedIn beheer?

We adviseren om te kiezen voor LinkedIn beheer als je het gevoel hebt dat er meer uit dit kanaal gehaald kan worden. Onze specialisten werken dagelijks aan social media campagnes van onze klanten, waardoor zij zich ware specialisten mogen noemen. Zij zien dagelijks veel verschillende campagnes, hebben hierdoor ruime ervaring in het vak en zijn daarom gebrand om jouw campagnes tot een succes te maken!

Wie voert mijn LinkedIn beheer?

Wanneer je BuildSocial aanhaakt, zal jouw beheer gevoerd worden door onze in-house specialisten. Dagelijkse werken deze specialisten aan het behalen van de doelen van onze klanten op sociale media kanalen zoals LinkedIn. Je wordt hierbij rechtstreeks aan één vast aanspreekpunt gekoppeld, zodat je met al jouw vragen steevast bij één persoon terecht kunt. Wel zo prettig!

Wat is LinkedIn beheer?

LinkedIn beheer is het beste te omschrijven als: ‘de werkzaamheden die het consequent optimaliseren van de campagnes op LinkedIn’. BuildSocial levert deze dienst aan klanten, zodat zij met een gerust hart hun campagnes op LinkedIn kunnen uitbesteden aan experts. Zo ben je er met beheer van verzekerd dat jouw campagnes geregeld geanalyseerd en geoptimaliseerd worden, zodat je zoveel mogelijk rendement uit jouw beschikbare middelen haalt. LinkedIn beheer kan zowel gelden voor het realiseren van organisch bereik als voor adverteren.

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?