Facebook beheer uitbesteden

Bouwen aan meer bereik.

Facebook is nog steeds bij uitstek hét social media kanaal om jouw doelgroep op te bereiken. Binnen een goede social media strategie is het namelijk belangrijk om een mix te hebben van verschillende social media kanalen. Hiermee voorzie je op elk kanaal de doelgroep van de juiste informatie en bouw je een sterk merk op.

Wat Facebook beheer bijzonder maakt is dat jij als bedrijf niet meer om hoeft te kijken naar het plaatsen van een goede stroom aan content. De specialisten van BuildSocial nemen dit namelijk graag uit jouw handen!

Facebook beheer
facebook beheer

Facebook beheer

Organisch of adverteren?

Het uitbesteden van Facebook beheer heeft vele voordelen. Zo laat je de social media specialisten het werk doen waar ze ruime ervaring in hebben. Zij weten welke doelgroepen er op Facebook aanwezig zijn en naar welke content deze doelgroepen op zoek zijn. Bij Facebook uitbesteden is het namelijk van belang om de juiste triggerende content te delen. Je wilt immers dan een nieuwe potentiële doelgroep jouw Facebookpagina gaat volgen, jouw berichten liked óf deelt en het doorverteld aan vrienden en familie.

Ook is Facebook nog steeds een medium waar bezoekers naar op zoek gaan voor de meest recente informatie. Een website kan nog wel eens verouderd zijn, bijvoorbeeld dat de openingstijden niet meer kloppen en/of de contactinformatie niet meer up to date is. Maar ook zijn bezoekers nieuwsgierig naar de laatste producten en nieuwtjes. Wanneer je geen tijd hebt om dit allemaal te onderhouden op jouw Facebookpagina, dan is Facebook beheer uitbesteden bij BuildSocial een goede oplossing!

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?

Altijd een passende samenwerking

De kosten van Facebook beheer.

We begrijpen als geen ander dat ondernemen niet zonder kosten en opbrengsten kan. Het is leuk om een goed functionerende social media marketing campagne te hebben, maar het moet natuurlijk goed passen bij jouw bedrijf en situatie. Bij BuildSocial bieden we daarom verschillende vormen van samenwerking aan, waar wij zeggen: als het gevoel goed is, dan komt de samenwerking wel goed! De kosten voor Instagram uitbesteden starten dan ook al vanaf 8 euro per dag.

Veelgestelde vragen over Facebook beheer

Onze specialisten leggen het uit.

Wie beheert mijn Facebook?

Wanneer je kiest voor Facebook beheer uitbesteden bij BuildSocial dan zal je gekoppeld worden aan één van onze specialisten. Het voordeel hiervan is dat je één vast aanspreekpunt hebt waar je al je vragen kwijt kan. Dit werkt fijn voor zowel de klant als voor ons en dit voorkomt miscommunicatie.

Wat kun je bereiken met Facebook beheer uitbesteden?

Heb je een Facebookpagina en lukt het maar niet om likes te krijgen of interactie te creëren met je doelgroep? Dan kan BuildSocial je daarmee helpen. Wanneer je kiest voor het uitbesteden van Facebook beheer dan zal je meer naamsbekendheid genereren onder potentiële klanten en snel meer volgers krijgen. Door de expertise van onze specialisten zal je dan ook nieuwe mensen uit je doelgroep bereiken wat uiteindelijk resulteert in meer verkeer op je website.

Wat valt onder Facebook beheer?

Onder Facebook beheer valt simpel gezegd de zorg en verantwoordelijkheid dragen van een Facebookpagina. In veel gevallen is er al snel winst te behalen door het optimaliseren van een Facebookpagina. Daarnaast worden er elke maand berichten bedacht voor jouw Facebookpagina, hoeveel berichten dit zijn ligt aan je pakket. Er wordt gereageerd op jouw berichten, geantwoord op vragen en je krijgt een maandelijkse rapportage.

Waarom kiezen voor Facebook beheer uitbesteden?

Er zijn vaak meerdere reden waarom Facebook beheer wordt uitbesteed. Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van je Facebook beheer. Dit beheer wordt gedaan door een Facebook expert. Hij/zij kent alle ins en outs van Facebook en is op de hoogte van die nieuwste trends. Hierdoor weet een Facebook expert precies hoe jouw doelen en ambities behaald kunnen worden. Wat veel bedrijven onderschatten is dat Facebook beheer veel tijd kost. Wanneer je Facebook beheer uitbesteed zal je zelf meer tijd over hebben voor andere belangrijke dingen.