LinkedIn Marketing uitbesteden

Haal het maximale uit jouw netwerk.

Voor bedrijven is LinkedIn bij uitstek hét social media kanaal om aanwezig op te zijn. Je zult dan ook zien dat berichten die op LinkedIn geplaatst worden, echt inhoud hebben en niet vaak de plank mis slaan. Een perfect social media kanaal dus om met jouw bedrijf in de woon- of bouwsector aanwezig op te zijn. Val op met grootse projecten, strakke foto’s en scherpe teksten. BuildSocial helpt je graag om jouw LinkedIn marketing naar een hoger niveau te tillen!

LinkedIn beheer uitbesteden
Linkedin marketing

Wat is LinkedIn marketing?

Onze specialist Heleen legt het uit.

LinkedIn Marketing is een zeer breed begrip, maar als we echt tot de kern komen kun je dit omschrijven als alle middelen die een bedrijf of persoon aanpakt op LinkedIn om meer bereik te genereren voor een bericht of pagina. Onder LinkedIn marketing zou je dus het delen van berichten kunnen plaatsen of het betaald adverteren met berichten, maar ook het actief reageren op berichten van anderen en een (online) netwerk opbouwen. LinkedIn marketing kan zowel op bedrijven als personen worden toegepast, maar over het algemeen zijn het toch veelal bedrijven die zich met deze vorm van marketing bezighouden.

Op LinkedIn is het dus mogelijk om marketing op verschillende manieren in te zetten. Zo is het mogelijk om jouw bedrijf te promoten bij de gewenste doelgroep en kun je ervoor zorgen om zo eerder in beeld te komen dan jouw concurrenten. Net als bij alle andere vormen van marketing is het goed om jouw concurrenten elke keer een stap voor te zijn. En dat is precies hoe de LinkedIn specialisten van BuildSocial dit aanpakken!

LinkedIn marketing voor bedrijven

Promoot jouw bedrijf met LinkedIn ads.

LinkedIn ads zijn een mooie manier om LinkedIn marketing verder uit te bouwen. Het platform heeft advertenties voor elk doel, van het aangaan van gesprekken met potentiële klanten en sollicitanten tot video- en dynamische advertenties. Welk doel je wilt behalen met LinkedIn advertenties bepaalt uiteindelijk het type advertentie dat ingezet wordt.

Wat maakt dat LinkedIn advertenties interessant zijn naast het plaatsen van organische berichten? Het algoritme van LinkedIn hecht veel waarde aan een mix van deze twee. Om LinkedIn marketing optimaal te benutten is het van belang dat er veel personen bereikt worden. Door adverteren en het organisch plaatsen van berichten te combineren is het bereik vele malen groter, dan dat er alleen organische berichten worden geplaatst. Hiermee bereik je alleen paginavolgers en andere personen wanneer een bericht wordt geliked of gedeeld. Door een constante stroom aan potentiële klanten te bereiken zal het aantal paginavolgers toenemen. Hierdoor zien in verloop van tijd steeds meer personen jouw berichten die worden geplaatst op LinkedIn.

LinkedIn ads kunnen voor zowel korte als lange termijn worden ingezet. Op korte termijn werken deze goed om meer leads en verkopen te realiseren. Wanneer je ervoor kiest om LinkedIn ads op lange termijn te laten lopen, dan kun je een constante stroom aan extra bereik en uiteindelijk meer paginavolgers verwachten.

Zonder zorgen online zichtbaar

Starten met LinkedIn Marketing uitbesteden?

Overtuigt dat onze aanpak zorgt voor meer duidelijkheid, stabiliteit en zekerheid voor jouw onderneming? Wees dan vrij om contact met ons op te nemen. Onze specialisten denken graag met jou mee. Geheel vrijblijvend een eerste contactmoment? Dat is voor onze specialisten in LinkedIn Marketing natuurlijk geen probleem!

Organische LinkedIn Marketing

Een stabiel bereik realiseren.

Bij organische LinkedIn Marketing gaat een LinkedIn specialist van BuildSocial met de LinkedIn pagina van jouw bedrijf aan de slag. Zo wordt eerst de basis goed neergezet. Zijn alle contactgegevens up to date (bijvoorbeeld een goede routebeschrijving naar het kantoor of de winkel) en worden alle geleverde diensten goed vermeld? Wanneer deze basis goed staat, dan wordt er ingestoken op het plaatsen van berichten op de LinkedIn pagina. Hiermee werk je aan een stabiel en gratis bereik voor jouw LinkedIn pagina. Het is zelfs mogelijk om de berichten eerst te checken die de specialisten van BuildSocial voor jouw bedrijf plaatsen!

Betaalde LinkedIn Marketing

Juiste investering per gebruiker.

Betaalde LinkedIn marketing, ook wel LinkedIn adverteren, is een goede manier om hoogwaardige leads en/of een goed bereik te genereren. Er is namelijk geen ander social media kanaal dat zo sterk is op het inspelen op beroepen als LinkedIn. Het is hier namelijk mogelijk om heel gericht op een bepaalde branche, functietitels, vaardigheden of bedrijf advertenties los te laten. Zo weet je zeker dat jouw advertenties gezien worden bij de doelgroep die jij wenst!

Wil jij aan de slag met LinkedIn marketing? Laat de LinkedIn specialisten van BuildSocial jou helpen met het bereiken van jouw online doelen. Start building!

Veelgestelde vragen over LinkedIn marketing

Onze specialisten zetten het op een rij.

Wat zijn de kosten van LinkedIn marketing uitbesteden?

Wat levert LinkedIn marketing op?

Het voornaamste doel van LinkedIn marketing is het aandacht trekken van je doelgroep en ervoor zorgen dat mensen je bedrijf herkennen. Waar je bij Facebook en Instagram je product promoot, dus een directe aanpak wil je bij LinkedIn meer een indirecte aanpak gebruiken. Via LinkedIn marketing wil je een relatie opbouwen met je doelgroep. Je wekt interesse bij je doelgroep op waardoor ze een aankoop gaan overwegen.

Waarom LinkedIn marketing uitbesteden?

Waarom zou je moeten kiezen voor LinkedIn uitbesteden? Hier kunnen meerdere beweegredenen achter zitten. De twee voornaamste redenen zijn tijd en kennis. Bij LinkedIn marketing komt namelijk meer kijken dan je denkt. Je moet bijvoorbeeld je bedrijfspagina netjes voor elkaar hebben zodat je hier een advertentieaccount aan kan koppelen, onderzoek doen naar je doelgroep, posts bedenken etc. Je hebt hier dus kennis voor nodig maar bovendien veel tijd. Wanneer je LinkedIn marketing uitbesteed heb je weer tijd over voor andere belangrijke dingen.

Waarom LinkedIn marketing?

LinkedIn is hét grootste B2B kanaal. LinkedIn is een social media kanaal voor mensen uit het bedrijfsleven. Het wordt voornamelijk gebruikt voor professionele netwerken. Wanneer je verkoopt aan bedrijven is LinkedIn een ideale plek hiervoor. Wanneer je zelf geen verstand hebt van LinkedIn (marketing) is het slim om dit uit te besteden aan een bureau. Een bureau zoals BuildSocial zal LinkedIn marketing oppakken en ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?