Social media pakketten

Krachtig inzetten voor jouw bedrijf.

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. In totaal zijn 13,7 miljoen Nederlanders actief op minimaal 1 social media kanaal. Dit maakt dit marketingkanaal interessant voor bedrijven en organisaties. Denk je erover na om social media in te zetten voor jouw bedrijf? Besteed social media beheer dan uit bij BuildSocial! Kies voor een social media pakket dat perfect aansluit bij je wensen en doelen.

social media pakket van BuildSocial

Wat zijn social media pakketten?

Wij leggen het uit.

Social media pakketten zijn pakketten waarin jij ontzorgd wordt van alle taken die bij social media beheer en/of social media adverteren behoren. BuildSocial biedt veel verschillende soorten diensten aan. De twee voornaamste diensten zijn het beheren van social media en het adverteren op social media kanalen. Bij social media beheer helpen we je met het beheren, managen en eventueel het opzetten van de social media kanalen. Onder beheer valt uiteraard ook het inrichten van de berichten. De berichten worden voorzien van de juiste beschrijvingen, hashtags etc. Bij het adverteren op social media komen weer andere dingen kijken. Er worden verschillende campagnes opgezet. Deze campagnes worden maandelijks geoptimaliseerd om uiteindelijk geweldige resultaten te behalen.

Social media uitbesteden

Verbeter de online naamsbekendheid & merkbeleving van je bedrijf.

Wil je graag dat specialisten werken aan de online naamsbekendheid en merkbeleving door middel van social media pakketten op maat? Schakel dan de hulp in van social media bureau BuildSocial. De specialisten van BuildSocial zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rond social media. Hierdoor weten ze precies hoe ze het best de social media voor jouw bedrijf kunnen aanpakken. Wanneer je ervoor kiest om social media uit te besteden zal BuildSocial alle social media werkzaamheden voor je uitvoeren. Op deze manier word je volledig ontzorgt en kan jij je focussen op andere belangrijke werkzaamheden.

Social media pakketten bij BuildSocial

De juiste keuze voor mijn bedrijf.

Welk social media pakket past bij mij?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en daarom past bij elk bedrijf ook een ander pakket. Om deze reden vindt BuildSocial het erg belangrijk dat deze social media pakketten op maat zijn. Om ervoor te zorgen dat deze pakketten goed aansluiten bij je bedrijf is het belangrijk om te weten wie de doelgroep is. Wordt er verkocht aan bedrijven? Dan is LinkedIn waarschijnlijk het platform waarop gefocust moet worden. Wanneer er een duidelijk beeld is op welk kanaal de doelgroep zich bevindt is het belangrijk om te kijken naar de wensen en doelen. Is er geen tijdsdruk is en wil je graag organisch groeien? Dan is alleen het social media beheer uitbesteden een goede keuze. Wil je liever snel resultaat en heb je een iets ruimer budget, dan is social media adverteren waarschijnlijk de beste optie. Voor optimaal resultaat is een combinatie van beide erg interessant, hierdoor word je compleet ontzorgt van je social media campagnes. Wil je graag weten welk pakket bij jouw bedrijf past? Vraag dan hieronder de gratis social media analyse aan. Onze specialisten zullen zorgvuldig kijken hoe de social media er nu voor staat en wat de beste optie is voor jouw bedrijf.

Wat zijn de social media pakketten tarieven?

Welke tarieven verbonden zijn aan een social media pakket kunnen erg verschillen. BuildSocial biedt diverse pakketten die gebaseerd zijn op het aantal posts en het aantal social media kanalen waarop gefocust wordt. Bekijk onze prijzen pagina voor de prijzen van de social media pakketten. Deze prijzen gelden voor het uitbesteden van social media. Voor het adverteren op social media kanalen gelden andere tarieven. Er wordt een eenmalig bedrag betaald voor het opzetten van het advertentieaccount, inrichten van specifieke doelgroepen en remarketing + look a like doelgroep en het opzetten van verschillende advertenties. Vervolgens worden deze advertenties en campagnes maandelijks geoptimaliseerd voor 240 euro per maand.

Onze kanalen op een rij

Welk kanaal ga jij uitbesteden?