Social media ondersteuning

Samen gaan we voor succes.

Social media ondersteuning kan helpen om jou meer vastigheid te geven in jouw uitingen. De specialisten van BuildSocial zorgen dat jij in een vaste frequentie berichten plaatst en zo tenminste twee keer per week een bericht op de sociale kanalen plaatst. Natuurlijk doen we dit samen, want jij keurt de berichten goed voordat ze live gaan. Samen met de social media ondersteuning van BuildSocial maken we er een succes van.

Social media ondersteuning
Ondersteuning van BuildSocial

Twee keer per week posten

In beeld bij jouw doelgroep.

Met de social media ondersteuning van BuildSocial krijg je meer stabiliteit in jouw online uitingen. Dankzij de specialisten van BuildSocial plaats je tenminste twee keer per week een bericht op jouw sociale kanalen. We werken hierbij samen, want jij keurt de berichten goed voordat ze live gaan. Zo weten we zeker dat je social media campagne een succes wordt. Met social media ondersteuning van BuildSocial kun je op een betrouwbare manier communiceren met je doelgroep. Dankzij de social media ondersteuning van BuildSocial krijg je de stabiliteit die je zoekt!

Waarom social media ondersteuning van BuildSocial?

Wij leggen het uit.

Je social media campagne is in goede handen bij social media ondersteuning van BuildSocial. We maken er samen een succes van. Jij bepaalt de boodschap en wij zorgen dat dit op een professionele manier wordt gecommuniceerd naar je doelgroep. Zo krijg jij de social media stabiliteit waar jij naar verlangt. Met social media ondersteuning van BuildSocial krijg je meer vastigheid in jouw communicatie. Je sociale kanalen worden vaker bezocht door jouw doelgroep en de interactie neemt toe, waardoor je een groter bereik krijgt. Je social media campagne zal meer resultaat opleveren en jouw uitingen zullen beter gezien worden door je doelgroep.Dus, als je social media stabiliteit wilt waarmee je betrouwbare resultaten kunt behalen, neem dan social media ondersteuning van BuildSocial. Samen zorgen we ervoor dat jouw social media campagne een succes wordt! Contacteer ons vandaag nog en ga aan de slag met social media ondersteuning van BuildSocial!

Social media ondersteuning door BuildSocial

Jij blijft in control.

Wanneer je de social media ondersteuning door BuildSocial wilt laten uitvoeren, zorgen onze specialisten voor een extra handje. Zij zetten de berichten klaar, maken de visuele uitingen en bedenken de passende hashtags. Op basis van onze ervaring weten we precies wat jij voor jouw case nodig bent en hoe jij het beste jouw doelgroep weet te bereiken. Natuurlijk plaatsen we dit niet zomaar! We werken hiervoor met een social media tools, zodat we berichten gelijk via een app bij jou kunnen voorleggen. Zo kun jij de berichten in zijn geheel zien, van feedback voorzien en/of goedkeuren om geplaatst te worden.

Op deze manier blijf jij in control van de berichten, de look and feel van jouw tijdlijn en natuurlijk van de inhoud van de posts. Het scheelt echter werk welke voor een vast bedrag per maand bij onze specialisten kunt neerleggen. Zo heb jij extra tijd om dingen te doen die jij leuk vindt en doen wij dat ook! Wij halen namelijk echt plezier uit het social media beheer. Maar, wij starten natuurlijk altijd met een vrijblijvende analyse. Zo zie je hoe wij denken en weet je wat wij voor jouw kanalen in petto hebben.

Onze kanalen op een rij

Welke kanalen ga jij uitbesteden?