Alle blogs

Update binnen Instagram

‘Swipe up’ is verleden tijd op Instagram

Het is zover, de tijd is gekomen: de swipe up button is verleden tijd. De iconische functie voor accounts van meer dan 10.000 volgers is verdwenen uit Instagram. Maar, wees niet getreurd! Er is een ‘link’-functie beschikbaar gesteld voor alle accounts, waardoor nu iedere gebruiker van een story (verhaal) kan linken naar een website.

‘Swipe up’ is verleden tijd op Instagram

Links verwerken in Instagram stories.

Het beschikbaar stellen van deze nieuwe feature biedt veel uitkomsten voor gebruikers welke werken aan organisch bereik. Verbinding leggen tussen jouw social media en jouw website wordt hiermee vele malen makkelijker, omdat je niet langer de grens van 10.000 volgers hoeft te passeren of hoeft te verwijzen naar ‘link in bio’.

Het maximale behalen.

Of accounts nu hebben gekozen voor Instagram uitbesteden of om het account zelf te voeren is hierbij ondergeschikt. Feit is dat je gegarandeerd meer interactie met de website kunt realiseren. In de ogen van onze Instagram specialisten een mooie ontwikkeling! Wil jij meer weten over deze of andere recente ontwikkelingen? Weet dat onze specialisten staan te popelen om te sparren over social media beheer en het maximaliseren van bereik.

Enthousiast over Instagram Stories.

Ben jij geïnteresseerd over de mogelijkheden van deze nieuwe feature voor jouw bedrijf? De specialisten van BuildSocial vertellen jou graag meer!

Aan de slag

Instagram Analyse

BuildSocial helpt je graag zodat jij je kunt focussen op het realiseren van de dromen van jouw klanten! Vraag een analyse aan of stel gelijk een briefing op voor onze specialisten.