Betekenis: Answer the Public

Answer the Public is een online tool die marketeers helpt bij het vinden van populaire zoekopdrachten en vragen die mensen stellen op het internet. Door het analyseren van zoekopdrachten op zoekmachines zoals Google, genereert Answer the Public een visuele weergave van de meest voorkomende vragen en zoektermen rondom een specifiek onderwerp.

Hoe werkt Answer the Public?

Answer the Public maakt gebruik van gegevens van verschillende zoekmachines om inzicht te krijgen in de zoekopdrachten van gebruikers. Het analyseert deze zoekopdrachten en categoriseert ze in verschillende groepen, zoals vragen (wie, wat, waar, wanneer, waarom, hoe), vergelijkingen, voorzetsels en meer.

Waarom is Answer the Public nuttig voor social media marketing?

Answer the Public is een waardevol instrument voor social media marketeers omdat het hen helpt om inzicht te krijgen in de behoeften en interesses van hun doelgroep. Door te begrijpen welke vragen en zoektermen mensen hebben over een bepaald onderwerp, kunnen marketeers relevante en waardevolle content creëren die aansluit bij de behoeften van hun doelgroep.

Hoe kan Answer the Public worden toegepast op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en Influencer marketing?

Op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en in Influencer marketing kan Answer the Public worden gebruikt om contentideeën te genereren die aansluiten bij de interesses en behoeften van de doelgroep. Door de meest gestelde vragen en zoektermen te identificeren, kunnen marketeers waardevolle content creëren die antwoorden geeft op deze vragen en de behoeften van de doelgroep vervult.

Op Facebook kunnen marketeers bijvoorbeeld een FAQ-sectie maken waarin ze de meest gestelde vragen beantwoorden. Op Instagram kunnen ze inspirerende content maken die inspeelt op de interesses van hun doelgroep. Op LinkedIn kunnen ze artikelen schrijven die ingaan op de zakelijke behoeften van professionals. Op Pinterest kunnen ze borden maken met inspirerende afbeeldingen en links naar nuttige bronnen. En in Influencer marketing kunnen ze samenwerken met influencers die antwoorden geven op de vragen en behoeften van hun volgers.

Conclusie

Answer the Public is een handige tool voor social media marketeers. Het helpt hen om inzicht te krijgen in de vragen en zoektermen van hun doelgroep, zodat ze waardevolle content kunnen creëren die aansluit bij de behoeften en interesses van hun doelgroep. Door gebruik te maken van Answer the Public kunnen marketeers effectieve social media strategieën ontwikkelen en hun doelgroep beter bereiken.

Laat jouw social media kosteloos analyseren.

Ben je al bezig met jouw bedrijf online op de kaart te zetten, maar wil het niet vlotten? BuildSocial analyseert kosteloos jouw sociale kanalen en voorziet je van een concreet advies.

Analyse aanvragen