Social media analyse

Waar staat jouw project?

Wanneer jij al aan de slag bent om jouw bedrijf online op de kaart te zetten, dan ben jij op de juiste pagina! BuildSocial heeft een social media analyse ontwikkeld, waarmee we de huidige status van jouw sociale kanalen in kaart brengen.

Profiel medewerker
Geheel gratis

Gratis Social Media Analyse

BuildSocial analyseert jouw sociale kanalen en voorziet je van een concreet advies. Vrijblijvend en kosteloos, uiteraard.

Content op social media

Een goed gevulde pagina.

Een van de belangrijkste onderdelen van het vergroten van jouw zichtbaarheid is het consistent plaatsen van berichten. Daarnaast is het van belang dat jouw berichten aansluiten bij jouw doelgroep: zakelijk, consumentgericht of algemener, zoals focus op het realiseren van dromen. Met onze analyse helpen we jou inzicht te krijgen in jouw huidige prestaties. Vragen welke worden beantwoord zijn onder andere:

  • Post je momenteel in de juiste frequentie?
  • Sluit jouw content aan bij de doelgroep?
  • Is er voldoende afwisseling in content?
  • Maak je gebruik van de juiste hashtags en triggers?
  • Hoe is de interactie op de geplaatste content?

Start met bouwen

Social media analyse, vrijblijvend, natuurlijk.

Wanneer jij meer wil weten over de huidige situatie van jouw social media en meer online zichtbaarheid wil behalen, dan hebben we een match! Vraag vrijblijvend onze gratis social media analyse aan.

adverteren instagram nederland

Social media pagina

Groei in bereik.

Het consistent posten van berichten en het plaatsen van de juiste content, maar vergeet niet de basis. De eerste indruk van een bezoeker, kan maar zo jouw profiel zijn. Hoe kijkt iemand naar jouw profiel? Het is belangrijk dat de social media pagina sterk is ingericht en voorzien is van de juiste informatie om een goede eerste indruk achter te laten!

BuildSocial brengt de pagina in kaart. Onze specialisten analyseren jouw pagina een voorzien je vrijblijvend van advies om het niveau verder te verhogen. Vink jij alle boxen af? Onze specialisten kijken onder andere naar:

  • Post je momenteel in de juiste frequentie?
  • Sluit jouw content aan bij de doelgroep?
  • Is er voldoende afwisseling in content?

Vrijblijvende social media analyse

Ontdek jouw online kansen.

Met een vrijblijvende social media analyse van BuildSocial krijg je in kaart waar voor jou kansen liggen op het gebied van social media. Met miljoenen dagelijkse Nederlandse gebruikers is ook jouw doelgroep hier namelijk op te vinden. Het is alleen de vraag hoe jij deze doelgroep op dit moment bereikt en of dit voldoende is. Met een social media analyse worden alle punten én verbeterpunten onder de loep genomen waarna een persoonlijk advies wordt gepresenteerd. Zo heb je inzicht in welke onderdelen/onderwerpen bij jouw doelgroep aanslaan en wat je eventueel anders zou kunnen doen.

Een social media analyse is er ook om inzicht te geven om nieuwe social media kanalen te gaan gebruiken. Zo kan het zijn dat je op voorhand zou denken dat een bepaald social media platform niet bij jouw doelgroep past, maar brengt onze social media analyse je geheel op andere ideeën. Maatwerk vragen? Kom dan eenvoudig direct in contact.